Ο «τέλειος» ποδοσφαιριστής του Μπρούνο Φερνάντες (vid)

Ο «τέλειος» ποδοσφαιριστής του Μπρούνο Φερνάντες (vid)

Τον δικό του «τέλειο» ποδοσφαιριστή κλήθηκε να βγάλει ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, κάνοντας και μερικές «εκπλήξεις».

Είναι ο άνθρωπος που έχει αλλάξει την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ο άνθρωπος που έχει φέρει την ελπίδα στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ και όχι αδίκως. Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει «μεταμορφώσει» τους «κόκκινους διάβολους» από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο «Νησί» και όπως είναι λογικό, όλα τα Μέσα προσπαθούν να πάρουν μία συνέντευξη ή έστω και μία δήλωση από τον δύο φορές παίκτη του μήνα της Premier League.

Το BT Sport θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό και «προκάλεσε» τον Πορτογάλο άσο να φτιάξει τον δικό του «τέλειο» ποδοσφαιριστή. Τι δηλαδή; Να πάρει ένα χαρακτηριστικό από πέντε ποδοσφαιριστές και να φτιάξει τον ιδανικό παίκτη.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο συμπαίκτης του στην Εθνική Πορτογαλίας και αρχηγός της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο από τον οποίο επέλεξε τα πόδια του, λόγω της υψηλής τεχνικής που διαθέτει αλλά και την ευκολία που έχει με την μπάλα στα πόδια του. Δεύτερη επιλογή ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, επιλέγοντας την καρδιά, το πάθος και την ηγετικότητα του «θρύλου» της Γιουβέντους.

Στη λίστα και ο Ενγκολό Καντέ «παίρνοντας» τα πνευμόνια του. Παρόλο που είναι συμπαίκτες μόλις για έξι μήνες, ο Φερνάντες διάλεξε την ταχύτητα του Μάρκους Ράσφορντ, κυρίως λόγω της εκρηκτικότητας που έχει ο 22χρονος όταν κινείται με την μπάλα. Η μεγάλη έκπληξη ήταν ωστόσο ο Μπαστ Ντοστ που συνυπήρξαν μαζί στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από τον οποίο επέλεξε το δεξί του πόδι. Για το τέλος ο Πορτογάλος διάλεξε 1+1. Ο 25χρονος δεν μπορούσε να αφήσει κάποιον εκ των Αντρέα Πίρλο και «Ντον» Αντρές Ινιέστα όπως τον αποκάλεσε ο ίδιος, επιλέγοντας την ευφυϊα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ