Ρότζερς : «Να γράψουμε ιστορία»

Ρότζερς : «Να γράψουμε ιστορία»

Σε τροχιά τετράδας παραμένει η Λέστερ μετά την επικράτηση κόντρα στη Σέφιλντ με 2-0, με τον Μπρένταν Ρότζερς να δίνει το «σύνθημα» στους ποδοσφαιριστές του να γράψουν ιστορία.

«Ανάσα» για την Λέστερ, η οποία πήρε ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, διατηρώντας παράλληλα βάσιμες ελπίδες για τερματισμό στην τετράδα.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει να δώσει δύο «τελικούς» με Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτετν, με την οποία είναι ισόβαθμη (υπερτερεί στα γκολ) και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους το εισιτήριο του Champions League.

Η Λέστερ εξασφάλισε ωστόσο την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από τέσσερα χρόνια αφού έχει «κλειδώσει» μαθηματικά την συμμετοχή της στο Europa League, με τον προπονητή των «αλεπούδων» να ωθεί τους παίκτες του να γράψουν ακόμα μεγαλύτερη ιστορία.

«Το αποτέλεσμα μας δίνει την 2η καλύτερη συγκομιδή βαθμών στην ιστορία μας στην Premier League. Είχαμε θέσει εξαρχής την έξοδο στην Ευρώπη και είμαστε υπερήφανοι που σήμερα την εξασφαλίσαμε. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια με τα οποία μπορούμε να γράψουμε ακόμα μεγαλύτερη ιστορία» ανέφερε ο τεχνικός της Λέστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ