Η Λιντς είναι εδώ : Μετά από 16 χρόνια επέστρεψε στην Premier League! (pics+vids)

Η Λιντς είναι εδώ : Μετά από 16 χρόνια επέστρεψε στην Premier League! (pics+vids)

Μεγάλες στιγμές για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, που οριστικοποίησε την επιστροφή στα... σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Επιτέλους, τα κατάφερε! Μετά από 16 χρόνια η Λιντς είναι ξανά στην Premier League.

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έβαλε οριστικά και αμετάκλητα τέλος στην… κατάρα των τελευταίων χρόνων, καθώς οριστικοποίησε την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση της Championship, η Γουέστ Μπρομ ηττήθηκε 2-1 από την Χάντερσφιλντ, κάνοντας… δώρο την άνοδο στην ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τα «παγόνια που απουσιάζουν 16 χρόνια από την Premier League, με την τελευταία τους παρουσία να είναι το 2004. Οι επόμενες σεζόν ήταν βασανιστικές για το ιστορικό κλαμπ, με τα χρέη να το… γονατίζουν. Μάλιστα, έπεσε και στην League One (2007), ξεκινώντας το νέο πρωτάθλημα με -15 βαθμούς, λόγω παραβίασης των κανονισμών.

Η Λιντς έχει τρία πρωταθλήματα Αγγλίας, ένα Κύπελλο, ενώ τη σεζόν 1974-1975 έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Η αγγλική ομάδα οφείλει πολλά στον Αργεντινό τεχνικό, Μαρσέλο Μπιέλσα που την επανέφερε εκεί που της αρμόζει. Στην Premier League!

 

Οι πανηγυρισμοί των οπαδών της Λιντς για την άνοδο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ