Νούνο : «Η πίστη των παικτών είναι απίστευτη»

Νούνο : «Η πίστη των παικτών είναι απίστευτη»

Πανευτυχής ο Πορτογάλος προπονητής με την πορεία της Γουλβς τη φετινή σεζόν.

Η Γουλβς κατάφερε να μαζέψει περισσότερους βαθμούς από την περασμένη σεζόν της Premier League ενώ απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωσή του πρωταθλήματος, με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό.

«Οι λέξεις οικοδόμηση και βελτίωση έχουν νόημα. Σήμερα (σ.σ: χθες) φτάσαμε δύο βαθμούς περισσότερους από την περασμένη σεζόν, οπότε βελτιωνόμαστε και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είναι κάτι που πιστώνεται πολύ στους παίκτες σε μια τόσο περίπλοκη σεζόν, με όλα τα ζητήματα που συνέβησαν. Η πίστη των παικτών είναι απίστευτη. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, για να ολοκληρώσουμε την Premier League και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε σε ό, τι ακολουθεί», είπε ο Πορτογάλος προπονητής, μιλώντας στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας.

«Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα, ένιωθα πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουμε κινήσει την μπάλα πιο γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτό που κάναμε καλύτερα, ήταν πως ήμασταν πιο οργανωμένοι, κερδίσαμε περισσότερες δεύτερες μπάλες και ήμασταν πιο απειλητικοί στην επίθεσή μας, με περισσότερη κατοχή της μπάλας. Είχαμε καλούς συνδυασμούς και καλές ευκαιρίες», πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για τον Ντανιέλ Ποντένσε, που πέτυχε το πρώτο γκολ, σημείωσε:

«Νομίζω ότι ο Ποντένσε τα πάει καλά, παρά όλη αυτή την αναστάτωση. Νομίζω ότι ο Ντάνιελ υπέφερε με τον τρόπο που χρειάστηκε να γίνει η διαδικασία εισόδου στην ομάδα. Τα πάει καλά, νομίζω ότι έχουμε καλές επιλογές στους επιθετικούς, που μας δίνουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, διαφορετικές λύσεις για κάθε παιχνίδι», τόνισε, ενώ για το γεγονός ότι η Γουλβς κράτησε ανέπαφη την εστία της σε ένα ακόμα ματς, είπε: «Είναι καλό. Δεν ξέρω πόσα έχουμε καταφέρει, αλλά είναι πολλά παιχνίδια χωρίς να δεχθούμε γκολ και θα πρέπει να είναι περισσότερα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ