Λίβερπουλ : Θα κινηθεί για Σαρ, αν υποβιβαστεί η Γουότφορντ (vid)

Λίβερπουλ : Θα κινηθεί για Σαρ, αν υποβιβαστεί η Γουότφορντ (vid)

Η Λίβερπουλ δείχνει έτοιμη να κάνει δικό της τον Ισμαϊλα Σαρ, εφόσον υποβιβαστεί η Γουότφορντ.

Η νίκη της Άστον Βίλα επί της Άρσεναλ (1-0), το βράδυ της Τρίτης (21/07), έβαλε «φωτιά» στην μάχη της παραμονής. Με μία αγωνιστική να απομένει, οι «χωριάτες» κατάφεραν να βγουν εκτός της επικίνδυνης ζώνης και να ρίξουν σε αυτή, την Γουότφορντ. Όπως είναι φυσικό, την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Σμιθ κρατάει στα χέρια της την παραμονή της στην κατηγορία.

Αυτή η εξέλιξη, φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις στην… Λίβερπουλ. Όπως αναφέρουν Αγγλικά ΜΜΕ, ο σύλλογος του Κλοπ θέλει να αποκτήσει τον Ισμαϊλα Σαρ, ο οποίος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης. Η τιμή του, ωστόσο, είναι απαγορευτική για τους «κόκκινους», οι οποίοι περιμένουν αν θα υποβιβαστεί η ομάδα του 22χρονου εξτρέμ. Ο υποβιβασμός σημαίνει και χαμηλότερο κόστος για την μεταγραφή, κάτι που συμφέρει αρκετά τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο νεαρός Σενεγαλέζος είναι στην λίστα αρκετών ομάδων, ωστόσο η Λίβερπουλ δείχνει να έχει το προβάδισμα. Φέτος, παρότι η ομάδα του είναι κοντά στον υποβιβασμό, ο Σαρ ήταν από τις ευχάριστες «εκπλήξεις» αφού σε 29 συμμετοχές, σκόραρε έξι τέρματα και μοίρασε πέντε ασίστ. Μάλιστα, ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη της ομάδας του επί της Λίβερπουλ (3-0), όπου σταμάτησε και το αήττητο των πρωταθλητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ