Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 1-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 1-1

Η Γουέστ Χαμ έμεινε όρθια στο Ολντ Τράφορντ (1-1) πανηγυρίζοντας έτσι την παραμονή της στην Premier League - Στο χέρι της Γιουνάιτεντ ακόμα το Champions League

Άλλη μία χαμένη ευκαιρία για να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στην μάχη για το επόμενο Champions League έχασε η Γιουνάιτεντ. Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Σαουθάμπτον οι Κόκκινοι Διάβολοι έμειναν στο 1-1 κόντρα στην Γουέστ Χαμ, αποτέλεσμα το οποίο κράτησαν τα σφυριά στην Premier League.

Πλέον, με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση, περιμένοντας το παιχνίδι της Τσέλσι με την Λίβερπουλ, με την ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ να φιλοξενούνται στο Ανφιλντ από τους Reds, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στο King Power Stadium να αγωνιστεί με την Λέστερ για μια θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Για άλλο ένα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν άνευροι. Τα Σφυριά το εκμεταλλευτήκανε και άνοιξαν το σκορ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Η ομάδα του Λονδίνου κέρδισε πέναλτι στο 44΄ σε παράβαση του Πογκμπά, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Αντόνιο για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά και στο 51΄ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Γκρίνγκουντ. Ο νεαρός Άγγλος συνδυάστηκε ωραία με τον Μαρσιάλ, νικώντας τον Φαμπιάνσκι για το 1-1. Με αυτό το γκολ ο Γκρίνγκουντ έγραψε ιστορία με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έγινε ο τέταρτος teenager του συλλόγου που σκόραρε 17 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις στην παρθενική του χρόνια.

Από εκεί και πέρα, οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδιναν την νίκη. Μόνο καλή στιγμή ήταν αυτή του Ιγκάλο στο 85΄, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χεά, Φοσού-Μενσά (46’Μπισάκα), Γουίλιαμς, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Μάτιτς, Πογκμπά, Φερνάντες, Γκρινγουντ, Ράσφορντ (85’Ιγκάλο), Μαρσιάλ.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ (75’Μασουακού), Τζόνσον, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Νομπλ, Ράις, Σούτσεκ, Φορνάλς, Μπόουεν (90’Γιαρμολένκο), Αντόνιο (78’Αλέ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ