Μαρτίνεζ : «Δεν είχαμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς»

Μαρτίνεζ : «Δεν είχαμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς»

Ο Έμι Μαρτίνεζ έχει «επωφεληθεί» από τον τραυματισμό του Λένο και διηγείται τα δύσκολα χρόνια, πριν υπογράψει στην Άρσεναλ.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο του μήνα για την Άρσεναλ. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας των «κανονιέρηδων» έχει αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έχει δοθεί, μέσω του τραυματισμού του Μπερντ Λένο, έχοντας κατεβάσει ρολά, τόσο κόντρα στη Λίβερπουλ, όσο εναντίον και της Μάντσεστερ Σίτι, συμβάλλοντας τα μέγιστα για την πρόκριση στον τελικό του FA Cup.

Ο 27χρονος ωστόσο δεν ξεχνάει έτσι απλά, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην πατρίδα του, αναφέροντας τις δύσκολες καταστάσεις που περνούσε η οικογένεια του στην Αργεντινή, πριν υπογράψει στα 17 του το πρώτο του συμβόλαιο με την Άρσεναλ.

«Η οικογένεια μου περνούσε δύσκολα. Τα οικονομικά μας ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Είχα πάει για δοκιμαστικά στην Άρσεναλ στα 17 μου και γύρισα σπίτι μετά από μία εβδομάδα. Όταν γύρισα με πήραν τηλέφωνο από το Λονδίνο και μου έκαναν γνωστή την πρόθεση τους να με εντάξουν στις ακαδημίες, προσφέροντας μου και επαγγελματικό συμβόλαιο. Είδα την μητέρα μου και τον αδερφό μου που κλαίγανε, λέγοντας μου να μην πάω. Ωστόσο δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα, να βλέπω τον πατέρα μου να κλαίει επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς. Δέχτηκα να υπογράψω για την οικογένεια μου» ανέφερε στη Guardian, ο Έμι Μαρτίνεζ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ