Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ανανεώνει με τον Μπράντον Ουίλιαμς (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ανανεώνει με τον Μπράντον Ουίλιαμς (vid)

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μπράντον Ουίλιαμς ανακοίνωσε και επίσημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μένει στο Μάντσεστερ ο Ουίλιαμς.

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μπράντον Ουίλιαμς ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «Κόκκινοι διάβολοι»… βλέπουν σε εκείνον ένα μεγάλο ταλέντο που μπορεί να τους προσφέρει πολλές λύσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς ο 19χρονος άσος με την ίδια ευχέρεια αγωνίζεται είτε δεξιά είτε αριστερά στην οπισθοφυλακή της ομάδας.

Ο Άγγλος μπακ υπέγραψε μέχρι το 2024 και προσδοκά να πετύχει τα όνειρα του στο Μάντσεστερ. «Ξέρω πως όλοι στον σύλλογο δουλεύουν κάθε μέρα σκληρά για να πετύχουν τα επόμενα χρόνια και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος αυτού του συνόλου», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Παρόλο που τη φετινή σεζόν δεν ήταν από την αρχή στα βασικά πλάνα της ενδεκάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και έβλεπε τα περισσότερα παιχνίδια της Premier League από τον πάγκο στο τέλος δήλωσε δυναμικά παρών και πρόλαβε να καταγράψει 17 συμμετοχές στην πρώτη εθνική κατηγορία της Αγγλίας (11 βασικός), ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις πήρε μέρος σε 33 αναμετρήσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ