Η στιγμή που ο Μαγκουάιρ οδηγείται στον Εισαγγελέα Σύρου (pics & vid)

Η στιγμή που ο Μαγκουάιρ οδηγείται στον Εισαγγελέα Σύρου (pics & vid)

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα πλάνα που δείχνουν τον Χάρι Μαγκουάιρ να οδηγείται στον Εισαγγελέα της Σύρου με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ συνελήφθη στην Μύκονο έπειτα από επεισόδιο που είχε με αστυνομικούς, υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο Βρετανός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδηγήθηκε με την διαδικασία του αυτόφωρου στον Εισαγγελέα Σύρου ώστε να απολογηθεί όσα έγιναν.

Μάλιστα, πάνω σε αυτό το γεγονός στάθηκε η ίδια η ομάδα του έμπειρου αμυντικού, η οποία δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για ότι συνέβη. Η «Daily Mail» έδωσε στην δημοσιότητα πλάνα από την μεταφορά του διεθνή στόπερ στον Εισαγγελέα ενώ υπάρχει και σχετικό βίντεο.

Ακόμα, μαζί με τον Μαγκουάιρ, υπήρχαν και οι δικηγόροι Έλενα Καρύγιαννη και Κωνσταντίνος Δαρίβας ενώ αύριο αναμένεται να απολογηθεί για όσα συνέβησαν.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛ. ΑΣ. επιβεβαίωσε την απόπειρα δωροδοκίας του Μαγκουάιρ προς τα όργανα της τάξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ