Ελεύθερος ο Μαγκουάιρ – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί

Ελεύθερος ο Μαγκουάιρ – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί

Ελεύθερος αφέθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου από την εισαγγελία της Σύρου ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μετέβη το πρωί του Σαββάτου στην Εισαγγελία της Σύρου ύστερα από τη σύλληψή του τα ξημερώματα της Παρασκευής για άγριο καβγά με άλλους Άγγλους τουρίστες στη Μύκονο. Νωρίς το μεσημέρι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφέθηκε ελεύθερος παίρνοντας προθεσμία να απολογηθεί.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο διεθνής αμυντικός είναι για αντίσταση, βιαιοπραγία κατά Αστυνομικού και προσπάθεια δωροδοκίας των Αρχών αν και το τελευταίο θεωρείται παρεξήγηση αφού ο παίκτης τονίζει ότι ήθελε να μάθει το ποσό του προστίμου που πίστευε ότι θα καταβάλει, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις στην Αγλλία.

Όσο για το περιστατικό, όπως αναφέρει το «Mykonos Voice», τα πάντα ξεκίνησαν όταν ο Μαγκουάιρ δέχτηκε απειλές και ύβρεις μιας παρέας συμπατριωτών του διαφορετικής οπαδικής απόχρωσης.

Μάλιστα ένας εξ αυτών επιτέθηκε στην αδερφή του που ήταν στην παρέα και με αιχμηρό αντικείμενο την χαράκωσε στο μπράτσο. Σε εκείνο το χρονικό σημείο τα αίματα άναψαν για τα καλά και βλέποντας την αδερφή του σε αυτήν την κατάσταση ο Χάρι Μαγκουαιρ έγινε έξαλλος και  επιτέθηκε σε όλους μαζί τους δράστες.

Τους κατάφερε χτυπήματα καθώς πολύ δυνατός και γυμνασμένος και έγινε προς στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες  σύρραξη. Στο περιστατικό επενέβησαν αστυνομικοί που περιπολούσαν τριγύρω με πολιτικά ρούχα και σε πρώτο χρόνο δεν αντιλήφθηκαν περι τίνος πρόκειται με τον καυγά ενώ δεν αναγνώρισαν φυσικά και τον άσσο της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ αμέσως.

Ο Μαγκουαιρ σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί αλλά η εντολή των αστυνομικών ήταν να προσέλθουν άπαντες στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Φτάνοντας εκεί από καμία πηγή του ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνεται ότι χειροδίκησε εναντίον αστυνομικού ή οποιοδήποτε άλλου ο άσος της Γιουνάιντεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ