Sun: «Με Αλβανούς το επεισόδιο του Μαγκουάιρ στη Μύκονο»

Sun: «Με Αλβανούς το επεισόδιο του Μαγκουάιρ στη Μύκονο»

Νέα τροπή στην υπόθεση του Χάρι Μαγκουάιρ, με τα αγγλικά Μέσα να αναφέρουν πως το επεισόδιο στη Μύκονο έγινε με μία παρέα Αλβανών και όχι με συμπατριωτών του.

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες το επεισόδιο του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο, το οποίο τον οδήγησε και εν τέλει στη σύλληψη του. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπλέχτηκε σε έναν καυγά στο ελληνικό νησί, ωστόσο όχι με συμπατριώτες του αλλά με μία παρέα Αλβανών.

Σύμφωνα με το τελευταίο δημοσίευμα της Sun, ο κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», «αρπάχτηκε» με έναν εκ των Αλβανών, όταν επιτέθηκε στην αδερφή του με ένα αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι. «Ο Μαγκουάιρ ήταν με τη σύντροφό του σε μπαρ, όταν η αδερφή του, Ντέιζι, προσεγγίστηκε από μια παρέα Αλβανών. Ένας από αυτούς, που κάποιες πηγές λένε πως έμοιαζε με γκάνγκστερ, άρχισε να μιλά στην Ντέιζι. Όταν εκείνη τον απέρριψε, εκείνος την έπιασε και την τραυμάτισε με ένα μεταλλικό αντικείμενο στο χέρι. Εκείνη μάτωσε και λιποθύμησε. Τότε ο Χάρι επενέβη και άρχισε ο καβγάς. Ήθελε να φύγει από εκεί με ταξί, αλλά κατέληξαν σε συμπλοκές και τελικά έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα» αναφέρει το δημοσίευμα της Sun.

Ο Μαγκουάιρ βρίσκεται στην Αγγλία από χθες και περιμένει να μάθει την απόφαση της δίκης του, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ