Τσέλσι : Ετοιμάζει πρόταση σε Σαρ

Τσέλσι : Ετοιμάζει πρόταση σε Σαρ

Οι «μπλε» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να σταματήσουν την ενίσχυσή τους και ο Μαλάνγκ Σαρ είναι στους πρώτους στόχους για την άμυνα.

Η Τσέλσι δείχνει ασταμάτητη στην φετινή μεταγραφική περίοδο. Η διάθεση για επιστροφή στην κορυφή είναι εμφανή, καθώς μετά τις μεταγραφές των Τίμο Βέρνερ, Χακίμ Ζίγιεχ, Μουγιάμπα και τους «κλεισμένους» Χάβερτς, Μπεν Τσίλγουελ και Τιάγκο Σίλβα, οι Λονδρέζοι στοχεύουν και σε άλλη προσθήκη.

Αυτή είναι του Μαλάνγκ Σαρ. Ο 21χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Νις και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στην θέση του. Το συμβόλαιό του στην Γαλλία δεν ανανεώθηκε καθώς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα σε μεγάλη ομάδα.Η Τσέλσι, λοιπόν, αν ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του.

Μάλιστα, θα είναι ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός που πάει ελεύθερος στο Λονδίνο, καθώς με τον ίδιο τρόπο αποκτήθηκε και ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Γάλλος αμυντικός σημείωσε 119 συμμετοχές με την Νις, με απολογισμό τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ είναι επαγγελματίας από τα 17 του χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ