Φαν Χάαλ: «Ήθελα Νεϊμάρ και Λεβαντόφσκι στη Γιουνάιτεντ»

Φαν Χάαλ: «Ήθελα Νεϊμάρ και Λεβαντόφσκι στη Γιουνάιτεντ»

Την προσπάθεια του να αποκτήσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους Νεϊμάρ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αποκάλυψε ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Η θητεία του Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως ήταν και τραγική. Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στο FourFourTwo και αποκάλυψε πως είχε ζητήσει πολλά «βαριά» ονόματα από τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», μέσα στα οποία ήταν οι Νεϊμάρ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο τότε τεχνικός της Γιουνάιτεντ, είχε φτιάξει μία λίστα με πολλά ονόματα, όπως εκείνα των Μανέ, Μαχρέζ, Καντέ, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας δεν κατάφερε να του κάνει κανένα «δώρο»…

«Το ρόστερ μας ήταν σε ένα σχετικά καλό επίπεδο, ωστόσο είχα ενημερώσει τη διοίκηση πως χρειαζόμασταν δυνατές μεταγραφές αν θέλαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Είχα ζητήσει από τους ανθρώπους της ομάδας τον Νεϊμάρ και τον Λεβαντόφσκι. Είχα δώσει μία λίστα με πάρα πολλά ονόματα. Είχα ζητήσει επίσης τον Μαχρέζ και τον Μανέ. Στο κέντρο είχα θέσει ως στόχο τον Καντέ, ενώ είχα ζητήσει ακόμα και τον Μίλνερ» ανέφερε ο Φαν Χάαλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ