Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ένοχος ο Χάρι Μαγκουάιρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ένοχος ο Χάρι Μαγκουάιρ

Ενοχος για επίθεση, αντίσταση στις Αρχές και επαναλαμβανόμενες απόπειρες δωροδοκίας κρίθηκε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

Την προηγούμενη Πέμπτη ο Χάρι Μαγκουάιρ συνελήφθη στην Μύκονο έπειτα από καυγά, έχοντας χτυπησει μαζί με την παρέα του αστυνομικό. Στον 27άχρονο αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ασκηθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, όπου και παραπέμφθηκε στο Τριμελλές Πλημμελιοδικείο Σύρου.

Εν τέλει ο αρχηγός των Κόκκινων Διαβόλων κρίθηκε ένοχος από τον Εισαγγέλεα του δικαστηρίου για επίθεση, αντίσταση στις Αρχές κατά την σύλληψή του και επαναλαμβόνεμενες απόπειρες δωροδοκίας, όπως έκανε γνωστό η δημοσιογράφος του Sky News, Μάρθα Κέλνερ, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση των ποινών σε βαρος του 27άχρονου αμυντικού.

Αξιζει να σημειωθεί ότι ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ καλέσε κανονικά τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα παιχνίδια της Eθνικής Αγγλίας τον επόμενο μηνα για το Nations Leaugue, ωστόσο μετά από αυτήν την εξέλιξη είναι αρκετά πιθανό να κοπεί από την αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ