Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ο Περέιρα στα… χνάρια του Χέντερσον (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ο Περέιρα στα… χνάρια του Χέντερσον (vid)

Ο Ζόελ Περέιρα παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Χάντερσφιλντ και είναι έτοιμος να ακολουθήσει τα βήματα του Ντιν Χέντερσον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν λίγες μέρες, ανανέωσε το συμβόλαιο του Ντιν Χέντερσον μέχρι το 2025, με τις απολαβές του να φτάνουν τις 100 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα (!). Ο 23χρονος τερματοφύλακας εντυπωσίασε με τα χρώματα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία είχε δοθεί δανεικός.

Αυτή την «συνταγή» θέλει να συνεχίσει ο αγγλικός σύλλογος και με τον Ζόελ Περέιρα. Ο 24χρονος τερματοφύλακας παραχωρήθηκε δανεικός στην Χάντερσφιλντ, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία Αγγλίας και ο στόχος είναι να εξελιχθεί, όπως ο συμπαίκτης του.

Η συμφωνία περιλαμβάνει δανεισμό ενός έτους, χωρίς να είναι γνωστό αν υπάρχει όψιον αγοράς. Ακόμα, η ομάδα της Championship θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του Πορτογάλου. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που παραχωρείται δανεικός, ωστόσο είναι η πρώτη που θα παίξει σε αυτή την κατηγορία. Τέλος, μετράει μόλις τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, με τις δύο από αυτές, να μην έχει δεχτεί γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ