Και επίσημα παίκτης της Τότεναμ ο Ντόχερτι (pics, vids)

Και επίσημα παίκτης της Τότεναμ ο Ντόχερτι (pics, vids)

Από το Γουλβερχάμπτον στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τότεναμ ο Ματ Ντόχερτι έναντι 16,5 εκατομμυρίων λιρών.

Και επίσημα παίκτης της Τότεναμ ο Ματ Ντόχερτι. Ο πρώην ακραίος οπισθοφύλακας της Γουλβς ανακοινώθηκε σήμερα από τα «σπιρούνια».

Ο 28χρονος αμυντικός ολοκλήρωσε μία μεταγραφή «όνειρο» για τον ίδιο, ταξιδεύοντας από το Γουλβερχάμπτον στο Λονδίνο για να αγωνιστεί σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του Νησιού. Τη φανέλα της Τότεναμ, ο Ντόχερτι θα τη φορά μέχρι και το 2024, με την ομάδα του Μουρίνιο να πληρώνει το χρηματικό ποσό ύψους 16,5 εκατομμυρίων για να τον κάνει δικό της.

Ο Ντόχερτι φέτος έκλεισε μία δεκαετία στη Γουλβς και την περασμένη σεζόν μέτρησε σε 50 συμμετοχές, επτά γκολ και πέντε ασίστ.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής ήρθε από τον επίσημο λογαριασμό των «σπιρουνιών» στο Twitter, ενώ ο Ιρλανδός αμυντικός δεν άργησε να εκφράσει τη χαρά του για αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Είμαι πολύ περήφανος που γίνομαι μέλος ενός τέτοιου συλλόγου. Έχουν το καλύτερο στάδιο στον κόσμο και πιθανότατα τις καλύτερες προπονητικές εγκαταστάσεις στον κόσμο απ’ ότι έχω δει. Πιθανότατα το βλέπετε και στο πρόσωπό μου, είμαι τόσο ενθουσιασμένος που είμαι εκεί και ανυπομονώ για την έναρξη. Με το να έρθω εδώ νιώθω ότι η καριέρα μου πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του 28χρονου ως ποδοσφαιριστής της Τότεναμ.

Οι αναρτήσεις της Τότεναμ για το νέο της απόκτημα στα Social Media: 

Ο Ματ Ντόχερτι κόντρα στην Τότεναμ: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ