Ντόχερτι : «Αλλάζω επίπεδο με τη μεταγραφή μου στην Τότεναμ»

Ντόχερτι : «Αλλάζω επίπεδο με τη μεταγραφή μου στην Τότεναμ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τότεναμ, ο Ματ Ντόχερτι, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των «σπιρουνιών» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια στη Γουλβς, o Ματ Ντόχερτι ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει «στρατόπεδο» και να κάνει το «βήμα» μπροστά στην καριέρα του. Για τον λόγο αυτό, υπέγραψε στην Τότεναμ στην οποία θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ανυπομονεί να ξεκινήσει το ταξίδι του με τους Λονδρέζους.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Τότεναμ: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ήρθα σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Με τέτοιο μέγεθος που έχει η ομάδα, τέτοιο προπονητικό κέντρο, το γεγονός ότι έχουμε το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο και πιθανώς το καλύτερο προπονητικό κέντρο στον κόσμο, μόλις έμαθα ότι υπήρχε ενδιαφέρον για μένα, δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό να έρθω στο Λονδίνο.

Στη Γουλβς είχα πολλές εμπειρίες, όμως τώρα νιώθω ότι η άφιξή μου εδώ θα πάει το παιχνίδι μου και την καριέρα μου στο επόμενο επίπεδο. Νιώθω ότι στην Τότεναμ τώρα, κάνω ένα βήμα μπροστά. Μετά από δέκα χρόνια, ξέρω πολλούς ανθρώπους στη Γουλβς, αλλά τώρα υπάρχει μια καινούρια πρόκληση και νιώθω ότι αυτό χρειάζομαι αυτή τη στιγμή.

Ελπίζω να ξεκινήσω δυνατά και είμαι σίγουρος πως όταν συναντήσω τους συμπαίκτες μου θα με καλωσορίσουν. Μίλησα με τον προπονητή και προφανώς παίξανε ένα φιλικό χθες, αλλά με τον τρόπο που μου μίλησε, ήθελα να κατέβω και να παίξω στον αγώνα! Τόσο ενθουσιασμένο με έκανε να νιώθω για την άφιξή μου.

Τέλος, αναφέρθηκε και σε μια συνάντηση που είχε με έναν άλλον Ιρλανδό – παλιό γνώριμο των «σπιρουνιών», τον Ρόμπι Κιν και τη συνομιλία που είχαν οι δυο τους.

«Είδα τον Ρόμπι Κιν την προηγούμενη εβδομάδα. Ήμουν στην Ιρλανδία, μπήκα σε ένα εστιατόριο και ήταν στο τραπέζι πίσω μου. Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε “συγχαρητήρια και σου εύχομαι τα καλύτερα”».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ