Ντε Μπρόινε : «Θα μας βοηθούσε πολύ ο Μέσι»

Ντε Μπρόινε : «Θα μας βοηθούσε πολύ ο Μέσι»

Στην «παρολίγον» μεταγραφή του Λέο Μέσι στη Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Η υπόθεση του Λιονέλ Μέσι ήταν αδιαμφισβήτητα το «σίριαλ» του καλοκαιριού. Παρά την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, ο Αργεντινός θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τα «μπλαουγκράνα», γκρεμίζοντας τα μεγάλα όνειρα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ήταν κοινό μυστικό πως οι «πολίτες» είχαν κάνει τις πρώτες επαφές «γνωριμίας» με την πλευρά του 33χρονου, ο οποίος είχε επικοινωνήσει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και είχε «ψηθεί» για το ταξίδι στην Αγγλία και στο Μάντσεστερ.

Η κάθετη στάση της Μπαρτσελόνα να στηριχτεί στην ρήτρα του Αργεντινού έβαλαν «στοπ» στις ορέξεις, τόσο της Σίτι, όσο και του Μέσι, με αποτέλεσμα όλα να συνεχίσουν ως έχουν. Πάνω στην «παρολίγον» μεταγραφή αυτή μίλησε και ο Βέλγος άσος της Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, δηλώνοντας πως θα βοηθούσε πολύ την ομάδα, αναφέροντας μάλιστα πως ο pulga πρόκειται για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Εάν όμως ερχόταν θα μας βοηθούσε πάρα πολύ. Για εμένα ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των citizens.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ