Αλεξάντερ-Άρνολντ : «Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν»

Αλεξάντερ-Άρνολντ : «Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν»

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ είναι σωματικά και πνευματικά έτοιμος για τη νέα σεζόν της Premier League, παρά την απουσία του από το κύριο μέρος της προετοιμασίας με τη Λίβερπουλ.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Λίβερπουλ και δήλωσε έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο αμυντικός των «κόκκινων», ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός παίκτης της σεζόν 2019/2020 στην Premier League, δήλωσε ενθουσιασμένος για την έναρξη της νέας σεζόν στην Αγγλία, ενώ τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα επιστρέψουν στο 100% των δυνατοτήτων τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Λίβερπουλ:

«Έπαιξα 80-85 λεπτά τις προάλλες για την Αγγλία. Ένιωσα καλά, ένιωσα γερός, και φυσικά δεν υπήρξαν ενοχλήσεις ή τραυματισμοί μετά από αυτό. Οπότε νιώθω καλά.»

«Επέστρεψα στις προπονήσεις και φυσικά είμαι ενθουσιασμένος για το Σαββατοκύριακο. Είναι ένα δύσκολο τεστ, είναι πάντα λίγο δύσκολο να αντιμετωπίζεις την πρώτη αγωνιστική μία ομάδα πού μόλις προβιβάστηκε, όμως είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι.

Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να παίξω κάθε παιχνίδι πού μπορώ. Δεν είναι στο χέρι μου αν θα παίζω ή όχι, εγώ απλά προσπαθώ να είμαι πάντα διαθέσιμος να παίξω, να είμαι όσο πιο fit γίνεται, να διασφαλίζω ότι αποθεραπεύομαι σωστά και ότι είμαι έτοιμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ