Τότεναμ : Απέκτησε τον Ρεγκιλόν (pic)

Τότεναμ : Απέκτησε τον Ρεγκιλόν (pic)

Τα «σπιρούνια» έκαναν δικό τους, τον Σέρχιο Ρεγκιλόν, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε την περίπτωσή του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έψαχνε μία αξιόπιστη λύση για μπακ-απ του Λουκ Σο, ωστόσο η περίπτωση του Σέρχιο Ρεγκιλόν απορρίφθηκε. Συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ανήκει και ο νεαρός μπακ, ήθελε να προσθέσει ρήτρα επαναγοράς στην συμφωνία, με αποτέλεσμα να «ναυαγήσει» η μεταγραφή. Ωστόσο ο ταλαντούχος άσος, θα αγωνιστεί στην Premier League.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ισπανός αμυντικός τελικά τα βρήκε σε όλα με την Τότεναμ και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 30 εκατ. ευρώ ενώ οι «μερένχες» πρόσθεσαν και την ρήτρα επαναγοράς (κοντά στα 40 με 45 εκατ. ευρώ). Μάλιστα, το νέο του συμβόλαιο θα είναι διάρκειας πέντε ετών και για οποιαδήποτε προσφορά για τον παίκτη, θα πρέπει να ενημερώνεται η Ρεάλ.

Ο 23χρονος άσος φαίνεται να μην είναι ο μοναδικός που θα κάνει το δρομολόγιο Μαδρίτη-Λονδίνο, καθώς υπάρχουν σενάρια και για τον Γκάρεθ Μπέιλ. Να θυμίσουμε ότι ο Ρεγκιλόν πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Σεβίλλη πέρσι, ωστόσο οι Ανδαλουσιάνοι δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ