Μαρτίνεζ : «Αγαπάω την Άρσεναλ αλλά νιώθω περίεργα» (vid)

Μαρτίνεζ : «Αγαπάω την Άρσεναλ αλλά νιώθω περίεργα» (vid)

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ μίλησε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ αποφάσισε να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, έπειτα από δέκα χρόνια παρουσίας. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να παραμείνει στον σύλλογο, αν δεν έπαιρνε την φανέλα βασικού. Παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις του, ο Μικέλ Αρτέτα προτίμησε τον Λένο και ο νεαρός πορτιέρο αποκτήθηκε από την Άστον Βίλα.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τους «κανονιέρηδες». Έκανε λόγο για ένα πολύ περίεργο συναίσθημα που έφυγε ενώ ευχαρίστησε τον αγγλικό σύλλογο για όσα του πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά είπε: «Νιώθω περίεργα. Μιλάμε για μια δεκαετία στον σύλλογο. Όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπώ την Άρσεναλ και πόσο πολύ έχω δουλέψει για να πάρω τις ευκαιρίες που είχα τους τελευταίους μήνες. Έφευγα διαρκώς από δανεισμό σε δανεισμό και είχα την δυνατότητα να γίνω ο τερματοφύλακας που είμαι τώρα.

Είμαι ευγνώμων για το πώς έγινα ως παίκτης, ως άνθρωπος. Αυτό γιατί ήρθα εδώ μικρό παιδί, μόνος, από την Αργεντινή, μια φτωχή χώρα και από φτωχή οικογένεια και κατέληξα να φεύγω με οικογένεια, με γυναίκα και παιδί και ως άνδρας πια. Όλα αυτά χάρη στην Άρσεναλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ