Βάρντι : «Σκοπός μας ήταν να εκνευρίσουμε τη Σίτι»

Βάρντι : «Σκοπός μας ήταν να εκνευρίσουμε τη Σίτι»

Ο Τζέιμι Βάρντι πέτυχε τρία γκολ στο 5-2 της Λέστερ επί της Μάντσεστερ Σίτι και δήλωσε ότι σκοπός της ομάδας του ήταν να εκνευρίσει τους «πολίτες» και να μην φτάνει η μπάλα στον Ρόδρι.

Η Λέστερ σόκαρε την Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή (27/9), επικρατώντας 5-2 στο Έτιχαντ, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Βάρντι που πέτυχε χατ-τρικ.

Ο 33χρονος επιθετικός σημείωσε τρία γκολ απέναντι στους «πολίτες» και έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που πετυχαίνει κάτι τέτοιο απέναντι σε ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Άγγλος αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι σκοπός της Λέστερ ήταν να μη φτάνει η μπάλα στον Ρόδρι. Μάλιστα, ο Μπρένταν Ρότζερς έδωσε εντολή στον Βάρντι να γυρίζει προς τα πίσω και να μαρκάρει τον Ισπανό.

«Ξέραμε από πριν ότι δεν θα έχουμε την μπάλα για πολύ ώρα και έτσι σκοπός μας ήταν να τους εκνευρίσουμε. Φροντίσαμε να μην πάρει πολλές φορές τη μπάλα ο Ρόδρι.

Δεν ανησυχήσαμε, ακόμα και όταν δεχτήκαμε το γκολ τόσο νωρίς στο παιχνίδι. Ήμασταν σίγουροι πως αν τηρήσουμε το πλάνο, θα ανταμειβόμασταν. Και έτσι έγινε.

Πολλές φορές ο προπονητής μου ζητάει να είμαι μακριά από τη μπάλα, αλλά εδώ ήταν διαφορετικά. Μου ζήτησε να γυρίσω πίσω και να μαρκάρω man-to-man τον Rodri. Ήταν μια σπουδαία νίκη και εμφάνιση από όλη την ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βάρντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ