Ρούνεϊ για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Γιατί να πάρει τον Σάντσο και όχι τον Κέιν;»

Ρούνεϊ για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Γιατί να πάρει τον Σάντσο και όχι τον Κέιν;»

Ο άλλοτε επιθετικός των «μπέμπηδων» αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν επί σειρά ετών μία βασική μονάδα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλεόν βρίσκεται στη Ντέρμπι Κάουντι της Championshiop. Ο Βρετανός φορ αναφέρθηκε στους μεταγραφικούς στόχους της πρώην του ομάδας, δείχνοντας την αντίθεσή του για την πίεση στην απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο. Μάλιστα, τόνισε πως αυτό που χρειάζεται ο σύλλογος του Σόλσκιερ είναι Χάρι Κέιν.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Τζέιντον Σάντσο είναι ένας κορυφαίος παίκτης αλλά μου φαίνεται παράξενο το γεγονός πως βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γιατί σκέφτονται να δώσουν 100.000.000 λίρες για κάποιον με παρόμοιο ταλέντο με αυτούς που έχεις ήδη στο ρόστερ; Η Γιουνάιτεντ έχει τον Μάρκους Ράσφορντ και τον Αντονί Μαρσιάλ και αν έρθει ο Σάντσο τι θα γίνει με τον Μέισον Γκρίνγουντ, που παίζει στην ίδια θέση και έχει παρόμοια ηλικία;

Θα προτιμούσα το ποσό των 100.000.000 λιρών να το διαθέσουν για τον Χάρι Κέιν. Ναι, θα ήταν δύσκολο να αποκτήσουν τον Κέιν, ίσως και απίθανο, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος που θα πρέπει πάντα να προσπαθεί να υπογράψει τους καλύτερους παίκτες και ο Κέιν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ