Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ 2-0

Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ 2-0

Η Σαουθάμπτον πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση και πανηγύρισε την δεύτερη σερί της νίκη στη Premier League. Χωρίς νίκη μετά την επιστροφή της η Γουέστ Μπρομ.

Η Σαουθάμπτον ήταν επιβλητική και πήρε άνετη νίκη επί της Γουέστ Μπρομ με 2-0. Οι «Άγιοι» έκαναν, ίσως, το καλύτερό τους φετινό παιχνίδι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους νεοφώτιστους, οι οποίοι έμειναν χωρίς νίκη.

Από την αρχή του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι. Από την άλλη, η Γουέστ Μπρομ με «όπλο» την καλή πολύ καλή αμυντική λειτουργία, δεν άφησε τη Σαουθάμπτον να βρει χώρους και να επιτεθεί.

Το πολυπόθητο γκολ για τους «αγίους» ήρθε στο 41ο λεπτό όταν ο Μούσα Τζενεπό εκμεταλλεύτηκε την άμυνα των φιλοξενούμενων. Έπειτα από μία εξαιρετική προσποίηση, πλάσαρε με το αριστερό και έκανε το 1-0, το οποίο ήταν το τελικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα ως προς την εικόνα του παιχνιδιού. Η Σαουθάμπτον συνέχισε να πιέζει για να βρει και δεύτερο τέρμα, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Από την άλλη, η Γουέστ Μπρομ προσπαθούσε να βρει τον τρόπο να βγει μπροστά για να ισοφαρίσει, χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά, ο Όριολ Ρομέου είναι ο ποδοσφαιριστής που θα «τελειώσει» την υπόθεση νικής. Ο Ισπανός μέσος πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, καθώς έπιασε στη κίνηση το σουτ έπειτα από σέντρα του Άρμστρονγκ και έγραψε το 2-0 στο 69ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους νεοφώτιστους, διατηρόντας το 2-0 μέχρι το τέλος. Στο σφύριγμα της λήξης, η Σαουθάμπτον πανηγύρισαν την δεύτερη σερί τους νίκη και έφτασαν τους έξι βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Από την άλλη, η Γουέστ Μπρομ έχει μόλις ένα βαθμό και παρέμεινε χωρίς νίκη μετά την επιστροφή της στη Premier League.

Σαουθάμπτον: ΜακΚάρθι, Γουόκερ-Πίτερς, Βέστεργκααρντ, Μπέντναρεκ, Μπέρτραντ,, Τζενεπο (55’ Ρεντμοντ), Ρομέου, Γουόρντ-Πράουζ, Αρμστρονγκ, Ινγκς, Ανταμς

Γουέστ Μπρομ: Τζόνστον, Ο’ Σι, Ατζάγι, Μπάρτλεϊ, Λίβερμορ, Σόγιερς (64’ Κροβίνοβιτς), Τάουνσεντ, Περέιρα, Ντιανγκανά, Έντουαρντς (46’ Φιλντ), Ρόμπινσον (60’ Ρόμπσον-Κανού)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ