Κέπα : «Η Τσέλσι με στηρίζει»

Κέπα : «Η Τσέλσι με στηρίζει»

Για την εμπιστοσύνη που νιώθει πως συνεχίζει να του δείχνει η Τσέλσι, αναφέρθηκε ο Κέπα Αριθαμπαλάγκα.

Είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Τσέλσι, ωστόσο δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο λόγος φυσικά για τον Κέπα Αριθαμπαλάγκα. Ο Ισπανός πορτιέρο αποκτήθηκε από τους «μπλε» το καλοκαίρι του 2018, έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς οι Λονδρέζοι βλέπανε στο πρόσωπο του έναν τερματοφύλακα με μέλλον.

Αν και το ξεκίνημα του ήταν καλό, η απόδοση του Κέπα έπεσε αισθητά, έχοντας πλέον χάσει και τη θέση του βασικού από τον νεοαποκτηθέντα Μεντί. Ο 24χρονος μίλησε για την κριτική που ακούγεται, αναφέροντας πως νιώθει την στήριξη της Τσέλσι και του Φρανκ Λάμπαρντ.

«Πρέπει να ρωτήσετε τον Λάμπαρντ. Μίλησε για την απόδοση μου. Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο να επικοινωνεί και να συμπεριφέρεται στις συνεντεύξεις τύπου. Δεν μπορώ να πω την γνώμη μου για το τι λένε ή σκέφτονται άλλοι άνθρωποι.

 Νιώθω την εμπιστοσύνη της Τσέλσι αλλά και της Εθνικής. Είμαι σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Έχω δύο σπουδαίους προπονητές. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στον επόμενο αγώνα μου, όπου θα κάνω το καλύτερο» 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ