Τότεναμ : Συμφώνησε με Λούκας Μόουρα

Τότεναμ : Συμφώνησε με Λούκας Μόουρα

Στην Τότεναμ φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Μόουρα, με γαλλικά και αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τους όρους της συνεργασίας τους. Απομένει το deal με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Έτοιμος να αφήσει το Παρίσι μετά από μια πενταετία, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ουνάι Έμερι και να συνεχίσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα είναι ο Λούκας Μόουρα, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με αρκετά ευρωπαϊκά και μη κλαμπ το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρουν Μέσα στη Γαλλία (το RMC) και την Αγγλία (αναμεταδίδοντας ρεπορτάζ του ESPN), ο Βραζιλιάνος έχει βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του «στέγη», η οποία είναι η Τότεναμ. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον 25χρονο εξτρέμ να βρίσκεται μάλιστα από χθες (25/1) στο Λονδίνο προκειμένου να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις των Πετεινών και να συναντηθεί με τον πρόεδρο του συλλόγου Ντάνιελ Λέβι και τον προπονητή Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο αγγλικός σύλλογος μπορεί λοιπόν -βάσει των δημοσιευμάτων- να τα βρήκε με τον βραχύσωμο ποδοσφαιριστή (έξι συμμετοχές, ένα γκολ, μια ασίστ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League καθώς δεν έχει αγωνιστεί λεπτό φέτος στη διοργάνωση), μένει όμως το δυσκολότερο κομμάτι, αυτό της συμφωνίας με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι ζητάνε 25 εκατομμύρια δίχως τα μπόνους για τον άλλοτε άσο της Σάο Πάολο, για τον οποίο είχαν εκταμιεύσει 40.000.000 το 2013.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ