Μόγιες : «Προσπάθησα να… απαγάγω τον Μπέιλ και να τον φέρω στη Γιουνάιτεντ»

Μόγιες : «Προσπάθησα να… απαγάγω τον Μπέιλ και να τον φέρω στη Γιουνάιτεντ»

Ο Ντέιβιντ Μόγιες αποκάλυψε πως το 2013 προσπάθησε να φέρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Γκάρεθ Μπέιλ, λίγο πριν ο Ουαλός πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ.

Το 2013 ο Γκάρεθ Μπέιλ μετακόμισε από την Τότεναμ στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του ποσού των 100 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα τρομερό ποσό, η αλήθεια είναι, για εκείνη την εποχή.

Λίγο πριν γίνει αυτή η μεταγραφή όμως, μία άλλη ομάδα ήθελε διακαώς τον Ουαλό άσο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο τότε προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ντέιβιντ Μόγιες.

«Ήθελα ο Γκάρεθ να είναι το πρώτο μου απόκτημα στη Γιουνάιτεντ. Αλλά ήταν ήδη λίγο στο δρόμο προς τη Μαδρίτη για την Ρεάλ. Προσπάθησα να τον… απαγάγω και να τον φέρω στην ομάδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσέφερε περισσότερα χρήματα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο ισπανικός σύλλογος έδωσε μεγαλύτερο συμβόλαιο στον παίκτη. Κάναμε ό, τι μπορούσαμε, είχαμε ακόμη και ένα ελικόπτερο έτοιμο για να τον αρπάξουμε. Σκεφτήκαμε ότι είχαμε την ευκαιρία. Αλλά επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε μια εξαιρετική απόφαση επειδή κέρδισε πολλά τρόπαια. Είχε μια λαμπρή καριέρα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ντέιβιντ Μόγιες για την περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ