Φαν Μπάστεν : «Ο Φαν Ντε Μπέεκ δεν έπρεπε να πάει στη Γιουνάιτεντ»

Φαν Μπάστεν : «Ο Φαν Ντε Μπέεκ δεν έπρεπε να πάει στη Γιουνάιτεντ»

Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν μίλησε για την επιλογή του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ να πάει στη Γιουνάιτεντ και τόνισε ότι ήταν λάθος η επιλογή του.

Ο πρώην Oλλανδός επιθετικός Μάρκο Φαν Μπάστεν πιστεύει ότι ο χρόνος συμμετοχής του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντόνι φαν ντε Μπέεκ είναι κακός για τον ρυθμό του και ο 23χρονος θα έπρεπε να είχε πάει σε ένα σύλλογο όπου θα μπορούσε να παίζει πιο συχνά.

Η Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Φαν ντε Μπέεκ από τον Άγιαξ με πενταετές συμβόλαιο, με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι πλήρωσε στην ολλανδική ομάδα 35 εκατομμύρια λίρες.

Αλλά ο Ολλανδός διεθνής έχει μπει μόνο τέσσερις φορές ως αλλαγή στην Premier League και δεν χρησιμοποιήθηκε στην ισοπαλία 0-0 εναντίον της Τσέλσι το Σάββατο. «Ο Ντόνι δεν έπρεπε να είχε πάει στην Γιουνάιτεντ. Όταν είσαι καλός παίκτης θέλεις να παίζεις κάθε εβδομάδα», ανέφερε ο Φαν Μπάστεν στο ολλανδικό τηλεοπτικό κανάλι Ziggo Sport.

«Είναι πολύ κακό για έναν παίκτη όπως ο Ντόνι να παίζει έξι ή επτά παιχνίδια φέτος. Αυτό είναι συγκλονιστικό για τον ρυθμό του. Ξέρω ότι κερδίζει πολλά περισσότερα από ό,τι στο παρελθόν. Αλλά ως κορυφαίος παίκτης πρέπει να δεις τις πιθανότητες που έχεις να παίζεις όταν υπογράφεις για ένα νέο σύλλογο. Ο Ντόνι έπρεπε να περίμενε καλύτερες προοπτικές και να υπέγραφε σε ένα άλλο σύλλογο.»

Ο πρώην αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά είπε μετά το παιχνίδι με την Τσέλσι ότι η Γιουνάιτεντ δεν χρειαζόταν τον Φαν ντε Μπέεκ.

«Αυτή είναι η αλήθεια», δήλωσε ο Γάλλος στο Sky Sports. «Δεν έχω τίποτα εναντίον του παιδιού, αλλά γιατί τον έχουμε αγοράσει; Παρακολουθεί από τις εξέδρες κάθε παιχνίδι.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ