Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Δίνει τα διπλά στον Τσαλχάνογλου για να τον κάνει δικό της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Δίνει τα διπλά στον Τσαλχάνογλου για να τον κάνει δικό της

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί την απόκτηση του Χακάν Τσαλχάνογλου και γι' αυτό προτίθεται να διπλασιάσει τον μισθό του για να καταφέρει να τον ντύσει στα κόκκινα.

Όλα δείχνουν πως τo επόμενο καλοκαίρι, εκείνο του 2021 δηλαδή, ο Χακάν Τσαλχάνογλου θα αποχωρήσει από τη Μίλαν. Καθώς τότε εκπνέει η συνεργασία των δύο πλευρών και οι «ροσονέρι» δεν προτίθενται να την ανανεώσουν.

Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει γίνει από τη Μίλαν πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Τσαλχάνογλου. Ενώ στην Ιταλία πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η συνεργασία των δύο πλευρών οδεύει προς το τέλος της.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, η ιστοσελίδα «Τodofichajes» ισχυρίζεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί την απόκτηση του Χακάν Τσαλχάνογλου. Και για να καταφέρει να πραγματοποιήσει αυτή τη μεταγραφή, εξετάζει τον διπλασιασμό του μισθού του Τούρκου ποδοσφαιριστή.

Από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει σήμερα δηλαδή από τη Μίλαν, να του δώσει τα διπλά. Πέντε εκατομμύρια ευρώ! Άκρως δελεαστική πρόταση αυτή, με τον Τσαλχάνογλου να λέγεται πως εξετάζει πολύ σοβαρά την προοπτική να παίξει στην Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ