Σακίρι : «Oι αλλαγές προσπαθούν να καθορίσουν το παιχνίδι»

Σακίρι : «Oι αλλαγές προσπαθούν να καθορίσουν το παιχνίδι»

Ο Σακίρι δήλωσε πως είναι χαρούμενος που μπήκε ως αλλαγή και βοήθησε τη Λίβερπουλ να κάνει την ανατροπή απέναντι στη Γουέστ Χαμ (2-1).

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ (2-1) και ανέβηκε στην κορυφή της Premier League έχοντας 16 βαθμούς.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Ζότα μετά από εξαιρετική κάθετη του Σακίρι. Ο Ελβετός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά τον Ιούλιο και για τέταρτη φορά συνολικά τη φετινή σεζόν.

Ο 29χρονος μέσος δήλωσε χαρούμενος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο από τον πάγκο στη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας ότι παρά τον τραυματισμό του, προσπαθεί να παραμένει σε φόρμα.

«Ήταν απίστευτο. Φυσικά, οι αλλαγές προσπαθούν πάντα να αλλάζουν το παιχνίδι και να προσπαθούν να καθορίσουν τα παιχνίδια. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι η Γουέστ Χαμ θα ερχόταν εδώ με μεγάλη αυτοπεποίθηση επειδή είχαν καλά αποτελέσματα εναντίον μεγάλων ομάδων στα προηγούμενα παιχνίδια.

Τραυματίστηκα μερικές φορές και ήταν πάντα δύσκολο για μένα μέχρι τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στα λεπτά μου, προσπάθησα να παραμείνω σε φόρμα και ελπίζω να παραμείνει έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ