Μαγκουάιρ : «Η Γιουνάιτεντ έχει πολλούς ηγέτες»

Μαγκουάιρ : «Η Γιουνάιτεντ έχει πολλούς ηγέτες»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δήλωσε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ηγέτες τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε για τη σύλληψή του το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο αλλά και για την εικόνα της φετινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την σύλληψή του το καλοκαίρι: «Μόνο το ποδόσφαιρο έχω στο μυαλό μου. Προφανώς είχα μια δύσκολη περίοδο το καλοκαίρι αλλά τώρα είμαι απόλυτα επικεντρωμένος εδώ. Έρχομαι κάθε μέρα στην προπόνηση και δουλεύω όσο πιο σκληρά γίνεται.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και να πάω μπροστά αυτή την ομάδα. Δεν ακούω ούτε διαβάζω την κριτική που μου γίνεται στα social media».

Για τις δηλώσεις Κιν περί έλλειψης ηγετών στη Γιουνάιτεντ: «Δεν έχω δει τα σχόλιά του, ειδικά μετά από αρνητικά αποτελέσματα δεν επιτρέπουμε να μπει αρνητικότητα μέσα σε αυτή την ομάδα. Παραμένουμε αισιόδοξοι και μπορώ να πω με σιγουριά όπως υπάρχουν αρκετοί ηγέτες σε αυτή την ομάδα.

Είμαι ο αρχηγός και βλέπω γύρω μου να υπάρχουν αρκετοί ηγέτες, σε επιτελείο και παίκτες».

Για τη σύγκριση των επιδόσεων σε Champions League και Premier League: «Δεν αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις διοργανώσεις, εμείς μπαίνουμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Προφανώς και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα δεν είναι καλά, εμείς όμως έχουμε την ίδια συγκέντρωση και προετοιμασία.

Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να ερχόμαστε κάθε ημέρα στην προπόνηση για να βελτιωνόμαστε. Φυσικά και θέλουμε να έχουμε συνέπεια και σταθερότητα στην απόδοσή μας.

Πέρυσι, δεν είχαμε σταθερότητα στην αρχή της σεζόν, τα αποτελεσματα και οι εμφανίσεις το έδειξαν αυτό. Μετά από το lockdown ήμασταν σταθεροί και καταφέραμε να βγάλουμε την ομάδα στο Champions League.

Οπότε, θα πρέπει να βρούμε την άκρη μέσα από την ομάδα, μέσα από δουλειά και σκληρή προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ