Γουέστ Μπρομ – Τότεναμ 0-1 (vid)

Γουέστ Μπρομ – Τότεναμ 0-1 (vid)

Χάρις σε γκολ του Χάρι Κέιν στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, η Τότεναμ πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γουέστ Μπρομ με 1-0 και πάτησε κορυφή στην Premier League.

Με χρυσό σκόρερ τον Χάρι Κέιν, η Τότεναμ κέρδισε με 1-0 τη Γουέστ Μπρομ και έβαλε ακόμα τρεις βαθμούς στο τσεπάκι της μπαίνοντας (τουλάχιστον προσωρινά) σε οδηγού στη βαθμολογία της Premier League.

Ο Άγγλος επιθετικός, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ματ Ντόχερτι «χάρισε» την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του και απέδειξε ότι παραμένει… καυτός ενόψει της συνέχειας. Έφτασε τα 150 τέρματα στην καριέρα του στην Premier League.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τα «σπιρούνια» κατέγραψαν μόλις μία τελική προσπάθεια στα πρώτα 45 λεπτά της συνάντησης.

Πλέον, η αρμάδα του Ζοσέ Μουρίνιο φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος με 17 βαθμούς. Έναν λιγότερο από τις Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ. Από την άλλη, η σημερινή γηπεδούχος Γουέστ Μπρομ έχει συγκομιδή τριών βαθμών έπειτα από οκτώ αγωνιστικές και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού της Championship.

Γουέστ Μπρομ: Τζόνστον, Φούρλονγκ, Μπάρτλεϊ, Ατζάγι, Τάουνσεντ, Ο’Σέι, Λίβερμορ (90′ Λίβερμορ), Κροβίνοβιτς, Γκάλαχερ, Ρόμπινσον (68′ Ντιανγκάνα), Γκραντ (84′ Φίλιπς)

Τότεναμ: Γιορίς, Ντόχερτι, Ρεγκιλόν, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Χόιμπιεργκ, Σον, Μπέιλ (78′ Λούκας), Σισοκό (79′ Βινίσιους), Εντομπελέ (64′ Λο Σέλσο), Κέιν

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ