Λίβερπουλ : Ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό του Γκόμεζ

Λίβερπουλ : Ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό του Γκόμεζ

Ο Τζο Γκόμεζ τραυματίστηκε στην προπόνηση με την Εθνική Αγγλίας και στη Λίβερπουλ υπάρχει ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό.

Τα προβλήματα στην αμυντική γραμμή της Λίβερπουλ συνεχίζονται. Μετά από τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Φαμπίνιο προέκυψε ένας ακόμη τραυματισμός.

Πρόκειται για τον Τζο Γκόμεζ ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης με την Εθνική Αγγλίας και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Telegraph» υπάρχει μεγάλη ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στον Γιούργκεν Κλοπ σχετικά με το πως θα διαχειριστεί τις επιλογές του στην άμυνα των «Reds».

Σημειώνεται ότι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ θα παραμείνει νοκ άουτ για ένα μήνα καθώς είχε αποχωρήσει τραυματίας στο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Σε περίπτωση που ο τραυματισμός του Γκόμεζ είναι σοβαρός τότε οι Πρωταθλητές Αγγλίας δεν θα έχουν πολλές επιλογές για τη θέση του στόπερ. Οι υπόλοιπες επιλογές είναι ο Ναθάνιελ Φίλιπς, ο Ράις Γουίλιαμς και ο 19χρονος Σεπ Φαν Ντεν Μπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ