Τσέλσι : Πουλάει Ζορζίνιο και Ρούντιγκερ για Ράις

Τσέλσι : Πουλάει Ζορζίνιο και Ρούντιγκερ για Ράις

Έτοιμη να θυσιάσει δύο δυνατά ονόματα είναι η Τσέλσι, προκειμένου να μαζέψει χρήματα για τον Ντέκλαν Ράις.

Μπορεί η Τσέλσι των πολλών μεταγραφών να μην ξεκίνησε ιδανικά τη νέα σεζόν, ωστόσο ο Φρανκ Λάμπαρντ φαίνεται να βρίσκει σιγά σιγά τη «συνταγή», με τους «μπλε» να παρουσιάζονται πιο σοβαροί και σταθεροί πριν από το break των Εθνικών.

Μάλιστα, ο Άγγλος τεχνικός θέλει να δυναμώσει και άλλο το ρόστερ του, με τις φήμες για ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Ντέκλαν Ράις να βγαίνουν και πάλι στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τα Μέσα του «Νησιού», ο ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ εξακολουθεί να είναι ο νούμερο ένα στόχος των «μπλε», καθώς ο Λάμπαρντ τον θέλει με οποιοδήποτε κόστος στην ομάδα του.

Η Τσέλσι από την πλευρά του είναι διατεθειμένη να θυσιάσει και δύο ποδοσφαιριστές της, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως τόσο ο Ζορζίνιο, όσο και ο Ρούντιγκερ, αναμένονται να αποτελέσουν παρελθόν προκειμένου να μαζευτεί «ρευστό» στα ταμεία της ομάδας.

Τα «σφυριά» από την άλλη τον κοστολογούν κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία στο στρατόπεδο της Τσέλσι θεωρούν «απαγορευτικά»… Το μόνο σίγουρο είναι πως η Τσέλσι δεν θα αφήσει την υπόθεση με κατεβασμένα τα χέρια, καθώς αναμένεται να επανέλθει από τον Ιανουάριο κιόλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ