Μπρούνο Φερνάντες : «Ηρθα στη Γιουνάιτεντ για να κατακτήσω τρόπαια»

Μπρούνο Φερνάντες : «Ηρθα στη Γιουνάιτεντ για να κατακτήσω τρόπαια»

Τον λόγο για τον οποίο μετακόμισε στο Μάντσεστερ για χάρη στην Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Μπορεί η σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο ο Μπρούνο Φερνάντες παραμένει σταθερή αξία. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» διανύει μια πολύ καλή σεζόν, έχοντας καταλυτικό ρόλο στα καλά αποτελέσματα της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο 26χρονος μίλησε για τις φιλοδοξίες του με τον σύλλογο και ανέφερε πως ο μόνος στόχος είναι η κατάκτηση όσο περισσότερων τροπαίων γίνεται.

«Εμένα δε με νοιάζει για τις άλλες ομάδες, ο κόσμος ίσως πει ότι είναι καλύτεροι από εμάς, ότι έχουν καλύτερη ενδεκάδα από εμάς και καλύτερο πάγκο, ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δε με ενδιαφέρει. Εγώ ήρθα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτήσω τρόπαια.

Παίζεις για ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο. Αυτός ο σύλλογος έχει γράψει ιστορία στο παρελθόν, σπουδαία ιστορία. Για έναν σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύς καιρός από τότε που κατέκτησε την Premier League νομίζω.

Οπότε όλοι οι παίκτες, το προσωπικό, πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Και νομίζω πως έχουμε αυτή τη νοοτροπία», ανέφερε χαρακτηριστικά στο UTD podcast

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ