Τσέλσι : «Παγώνει» τον Ράις και στοχεύει στον Μπέλινγκχαμ (pic)

Τσέλσι : «Παγώνει» τον Ράις και στοχεύει στον Μπέλινγκχαμ (pic)

Οι «μπλε» δεν μπορούν να καλύψουν τους οικονομικούς όρους της Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις και ρίχνει το ενδιαφέρον της στο «αστέρι» της Ντόρτμουντ.

Η Τσέλσι πρωταγωνίστησε στις μεταγραφές της θερινής περιόδου, ωστόσο τον Γενάρη, θέλει να αποκτήσει έναν χάφ για την μεσαία γραμμή. Οι Λονδρέζοι δεν έχουν σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με τη Γούεστ Χαμ για την μεταγραφή του υπερταλαντούχου Ντέκλαν Ράις.

Ωστόσο, τα «σφυριά» δεν δείχνουν διαθέσιμα να πέσουν κάτω από 70 εκατ. λίρες για τον 21χρονο μέσο. Το συγκεκριμένο ποσό, δεν μπορεί να καλυφθεί από τους «μπλε», με αποτέλεσμα να ρίχνουν αλλού το βλέμμα τους.

Σύμφωνα με το «Eurosport», ο αγγλικός σύλλογος αλλάζει μέτωπο και είναι έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Ο 17χρονος μέσος πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες το επίσημο ντεμπούτο του με την εθνική ανδρών της Αγγλίας ενώ έχει καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο ταλαντούχος άσος έκανε «θαύματα» με τα χρώματα της Μπέρμιγχαμ και το καλοκαίρι κόστισε στους Βεστφαλούς 23 εκατ. ευρώ για να μετακομίσει στη Γερμανία. Από την πλευρά της, η Τσέλσι θέλει να του δώσει το εισιτήριο της επιστροφής στο Νησί και δεν αποκλείεται να προχωρήσει άμεσα σε διαπραγματεύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ