Άρσεναλ : Τον Σονγκ ήθελαν οι οπαδοί της την τελευταία μέρα των μεταγραφών

Άρσεναλ : Τον Σονγκ ήθελαν οι οπαδοί της την τελευταία μέρα των μεταγραφών

Πολλοί φίλοι της Άρσεναλ θα ήθελαν να δουν, έστω και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, τον Άλεξ Σονγκ να επιστρέφει στο Έμιρεϊτς μιας και ο Καμερουνέζος χαφ είναι ελεύθερος.

Γι’ ακόμη ένα μεταγραφικό παζάρι η Άρσεναλ έκανε λίγες και καλές προσθήκες. Οι Χένρικ Μκταριάν και Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα βοηθήσουν σημαντικά τους κανονιέρηδες στον επιθετικό τομέα, όμως, όπως φάνηκε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σουόνσι οι Λονδρέζοι έχουν πρόβλημα στον ανασταλτικό τομέα.

Ειδικά στη μεσαία γραμμή Γρανίτ Τζάκα, Μεσούτ Οζίλ και Τζακ Γουΐλσιρ μαρκάρουν με τα… μάτια, με αποτέλεσμα αρκετοί οπαδοί της αγγλικής ομάδας να «ξεσπάνε» στα social media και να παρακαλούν τον Αρσέν Βενγκέρ, προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση του Άλεξ Σονγκ.

Ο Καμερουνέζος χαφ μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών δεν είχε βρει ομάδα και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θα τον ήθελαν πώς και πώς να τον δουν με τη φανέλα της Άρσεναλ για πρώτη φορά μετά το 2012 όταν και έφυγε με προορισμό την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, αυτό δε συνέβη, με αποτέλεσμα οι Κανονιέρηδες να «βράζουν» με τον Βενγκέρ και για την απόφαση που (δεν) πήρε γι’ ακόμη μία φορά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ