Μητέρα Ράσφορντ : «Κάποιες φορές δεν είχαμε ούτε ψωμί»

Μητέρα Ράσφορντ : «Κάποιες φορές δεν είχαμε ούτε ψωμί»

Για τα δύσκολα χρόνια του παρελθόντος μίλησε η μητέρα του Μάρκους Ράσφορντ.

Πρόκειται για έναν εκ των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το βασικό ωστόσο είναι πως εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και ένας τεράστιος άνθρωπος. Ο λόγος φυσικά για τον Μάρκους Ράσφορντ.

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει να συμβάλει σε έναν πραγματικά μεγάλο βαθμό για τη βοήθεια σε παιδιά και σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, καθώς συνεργάζεται από τον Μάρτη με οργανισμούς που συγκεντρώνουν χρήματα και τρόφιμα σε όλη την Αγγλία.

Η μητέρα του Ράσφορντ μίλησε για τα δύσκολα χρόνια του παρελθόντος, όπου η οικογένεια πολλές φορές δεν είχε ούτε τα βασικά…

«Πολλές φορές δεν είχαμε ούτε ψωμί… Είναι ντροπή, αλλά έτσι συνέβαινε. Έκανα τρεις δουλειές κι αν δεν το έκανα αυτό δεν θα είχαμε φαγητό. Πολλές φορές έδινα το φαγητό μονάχα στα παιδιά κι όταν με ρωτούσαν αν έφαγα εγώ τους έλεγα ψέματα ότι είχα φάει… 

Όταν έχεις περάσει από αυτό το στάδιο των δυσκολιών και έχει δει τις θυσίες, πάντα αρχίζεις κι εκτιμάς πολύ περισσότερο ακόμα και τα πιο απλά πράγματα…», ανέφερε η μητέρα του Ράσφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ