Μάνατζερ Οζίλ : «Έχει προτάσεις από όλο τον κόσμο»

Μάνατζερ Οζίλ : «Έχει προτάσεις από όλο τον κόσμο»

Ο μάνατζερ του Μεσούτ Οζίλ μίλησε για τις προτάσεις που έχει ο Γερμανός από όλο τον κόσμο για μεταγραφή.

Επαφές με ομάδες από όλο τον κόσμο έχει ο εκπρόσωπος του Μεσούτ Οζίλ, με τον ίδιο να προσθέτει πως, όπως όλα δείχνουν, ο Γερμανός μέσος θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην Άρσεναλ, παρότι δεν υπολογίζεται.

Μιλώντας στην εφημερίδα Fanatik, ο Ερκούτ Σογκούτ τόνισε: «Ο Μεσούτ έχει έξι μήνες συμβόλαιο με την Άρσεναλ ακόμη. Του έχει λείψει το ποδόσφαιρο και δουλεύει ώστε να φορέσει ξανά τη φανέλα των κανονιέρηδων. Θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση σχετικά με την Φενέρμπαχτσε.

Ναι, είχαμε συναντήσεις μαζί τους. Ωστόσο, δεν μπορούμε να έχουμε επίσημες συζητήσεις πριν από τον Ιανουάριο. Έχουμε λάβει προσφορές για τον Μεσούτ απ’ όλο τον κόσμο. Το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε είναι γνωστό».

Ο εκπρόσωπος του Οζίλ πρόσθεσε, επίσης, πως «δεν έχει αλλάξει κάτι με τον Μεσούτ. Υπό αυτές τις συνθήκες φαίνεται ότι θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην Άρσεναλ».

Σημειώνεται πως ο Οζίλ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα, όπως δείχνει το γεγονός πως ο Γερμανός διεθνής έχει να αγωνιστεί από τον Μάρτιο του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ