Μπράιτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1

Μπράιτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στην έδρα της Μπράιτον, ο Γουέλμπεκ ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και το ισόπαλο 1-1 άφησε και τις δύο ομάδες με το... παράπονο.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θύμισε τη περσινή ομάδα, κατάφερε με 10 παίκτες να προηγηθεί, όμως η αφόρητη πίεση της Μπράιτον σε συνδυασμό με την ποιότητα του Γουέλμπεκ, διαμόρφωσαν το τελικό 1-1, αφήνοντας και τις δύο ομάδες με το παράπονο.

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες κατάφεραν να βρουν τρόπους για να σκοράρουν. Εκτός από λίγες καλές στιγμές, το θέαμα ήταν μέτριο.

Η Μπράιτον προσπαθούσε να απειλήσει με κάθε τρόπο, όμως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τους λόγους που έχει καλή αμυντική λειτουργία. Μάλιστα, μετά το ημίωρο, οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν με στημένες φάσεις να απειλήσουν. Μέχρι το 40ο λεπτό.

Τότε ήταν που το VAR, διορθώσε την κίτρινη κάρτα στον Λούνστραμ της Σέφιλντ Γιουνάινεντ και την μετέτρεψε σε κόκκινη λόγω του σκληρού μαρκαρίσματος στον Φέλτμαν. Έτσι, οι «λεπίδες» έμειναν με παίκτη λιγότερο και πήγαν στα αποδύτηρια με αυτό το μειονέκτημα και με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπράιτον στρίμωξε τη Σέφιλντ στα καρέ της, όμως δεν μπόρεσε να διασπάσει την εντυπωσιακή αμυντική της λειτουργία. Τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα, οι «λεπίδες» έπιασαν στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων, βγήκαν στην κόντρα και στο 63ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ. Ο ΜακΓκολντριγκ πήρε τη μπάλα στη περιοχή, γύρισε άψογα στον Τζέιντεν Μπόγκλ και με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον Σάντσες για το 0-1.

Οι «γλάροι» ταρακουνήθηκαν από αυτό και ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη πίεση τους, με τη Σέφιλντ να διατηρεί τον κλασικό τρόπο παιχνιδιού της. Έπειτα από πολλές φάσεις και αρκετά στημένα, ο Ντάνι Γουέλμπεκ έδωσε τη λύση στην ομάδα του.

Ο έμπειρος επιθετικός κατέβασε εντυπωσιακά τη μπάλα στη περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ, και με δυνατό βολέ, έκανε το 1-1, στο 87ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, η Μπράιτον προσπάθησε για την μεγάλη ανατροπή και τους τρεις βαθμούς.

Στην τελευταία επίθεση του αγώνα, η Μπράιτον άγγιξε το γκολ της ισοφάρισε, όμως η τύχη, το δοκάρι και η αυτοθυσία των αμυντικών δεν της επέστρεψε να «κλέψει» τη νίκη. Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και οι ομάδες μοιράστηκαν τον ένα βαθμό. Από τη μία η Μπράιτον έμεινε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και από την άλλη η Σέφιλντ παρέμεινε στην τελευταία θέση.

Μπράιτον: Σάντσες, Γουάιτ (72′ Ζεκίρι), Ντανκ, Γουέμπστερ, Φέλτμαν (46′ Γιάχανμπακς), Μπισούμα, Λαλάνα, Μαρτς, Τροσάρ, Μοπέ (66′ Γουέλμπεκ), Κόνολι

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Μπάλντοκ, Μπάσαμ, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Στίβενς, Λούντστραμ, Αμπάντου, Φλεκ (33′ Μπερκ), Μπρούστερ (54′ Μπογκλ), ΜακΓκόλντρικ (70′ Όσμπορν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ