Εύκολος άσος για Άστον Βίλα, ισοπαλία στο Φούλαμ-Σαουθάμπτον (vids)

Εύκολος άσος για Άστον Βίλα, ισοπαλία στο Φούλαμ-Σαουθάμπτον (vids)

Οι «Βίλατζερς» επικράτησαν 3-0 της Κρίσταλ Πάλας αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, ενώ το 0-0 δεν διαταράχθηκε στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Τι και αν έμεινε με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο; Η Άστον Βίλα δεν συγκρατιόταν στο Βίλα Παρκ και σάρωσε 3-0 την Κρίσταλ Πάλας, γιορτάζοντας με ευχάριστο τόνο την Boxing Day.

Οι Βίλατζερς προηγήθηκαν στο 5′ με εύστοχο πλασέ του Τραορέ από το πέναλτι, μετά από ασταθή απόκρουση του Γουαΐτα σε σουτ του Γουότκινς. Στο 44′ η γηπεδούχος έμεινε με δέκα, αφού ο Ζαχά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, συνέχισε να πιέζει και στο 67′ πέτυχε το 2-0 με κοντινή κεφαλιά του Χάουζ, μετά από δοκάρι του Γουότκινς.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ελ Γκαζί στο 76′ με δυνατό σουτ εντός περιοχής.

ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Τάργκετ, Μινγκς, Χάουζ, Κας, ΜακΓκίν, Ντόουγκλας Λουίζ (90+1’ Ράμσεϊ), Γκρίλις, Ελ Γκαζί (86’ Ελ Μοχαμαντί), Τραορέ (45+4’ Κονσά), Γουότκινς

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Νταν, Κουγιατέ, Φαν Άανχολτ, Σλουπ (83’ Τάουνσεντ), Μιλιβόγιεβιτς (69’ Ρίντεβαλντ), ΜακΆρθουρ (75’ Μπατσουαγί), Εζέ, Ζαχά, Μπεντεκέ

Δεν «Χ»άρηκε κανείς στο Λονδίνο

Όπως άρχισαν, τελείωσαν το παιχνίδι Φούλαμ και Σαουθάμπτον. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0 και πήραν από ένα βαθμό, παρότι το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον ρυθμό και τις χαμένες ευκαιρίες.

Στο 55′ ο Καβαλέιρο έκανε την κεφαλιά από σέντρα του Ρόμπινσον, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 68′ ο Αερόλα απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Λονγκ από πλεονεκτική θέση στην περιοχή.

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Άντερσεν, Άινα, Ρόμπινσον, Ανταραμπιόγο, Ντε Κόρδοβα Ριντ (83’ Μίτροβιτς) , Ριντ, Ανγκισά, Λόφτους Τσικ, Καβαλέιρο, Λούκμαν (90’ Κεμπανό)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: ΜακΚάρθι, Μπέρτραντ, Στίβενς, Μπεντνάρεκ, Άρμστρονγκ (90+3’ Ντζενεπό), Γουόκερ Πίτερς, Ντιαλό, Γουόρντ Πράουζ, Γουόλκοτ, Λονγκ (90+2’ Ελουντουλού), Άνταμς

Δείτε τα χάιλαϊτς στο Φούλαμ – Σαουθάμπτον:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ