Η Λίβερπουλ μπορεί να χάσει 20 εκατ. ευρώ εξαιτίας του… Κουτίνιο!

Η Λίβερπουλ μπορεί να χάσει 20 εκατ. ευρώ εξαιτίας του… Κουτίνιο!

Ο τραυματισμός του Φιλίπε Κουτίνιο ενδέχεται να στοιχίσει στη Λίβερπουλ 20 εκατομμύρια ευρώ! Δείτε τον λόγο...

Για τους επόμενους τρεις με πέντε μήνες ο Φιλίπε Κουτίνιο θα παραμείνει εκτός δράσης, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού στο γόνατο. Αυτή η εξέλιξη δεν είναι αρνητική μόνο για την Μπαρτσελόνα. Αλλά και για τη Λίβερπουλ!

Αγωνιστικά η Μπαρτσελόνα χάνει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος κόστισε 120+40 εκατομμύρια ευρώ και αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Όλοι περίμεναν πως θα κάνει τη διαφορά ο Βραζιλιάνος άσος, αλλά τελικά δεν δικαιολόγησε ούτε στο… ελάχιστο τα χρήματα που δαπανήθηκαν για εκείνον.

Μέχρι στιγμής, ο Κουτίνιο έχει αγωνιστεί 90 φορές με τη φανέλα της Μπάρτσα. Είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο όμως να μην ξαναπαίξει με τους «μπλαουγκράνα». Καθώς αν μείνει τελικά 4 ή 5 μήνες εκτός δράσης, είναι ζήτημα αν θα καταφέρει να προλάβει τα τελευταία ματς της σεζόν. Και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δύσκολα ο Κουτίνιο θα παραμείνει στο «Καμπ Νου» και μετά το καλοκαίρι του 2021.

Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο και στην… τσέπη της Λίβερπουλ! Στο συμβόλαιο παραχώρησης του Κουτίνιο, γινόταν λόγος για 20 εκατομμύρια ευρώ μπόνους, αν και εφόσον ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν 100 φορές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Αν δεν φτάσει τις 100 συμμετοχές με την ομάδα του ο Κουτίνιο, η Λίβερπουλ θα χάσει αυτά τα 20 εκατομμύρια μπόνους επίτευξης στόχων!

Συνεπώς, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα βγει αρκετά ζημιωμένη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ