Άρσεναλ : Κρίνεται του Οζίλ

Άρσεναλ : Κρίνεται του Οζίλ

Την τελική απόφαση για την περίπτωση του Μεσούτ Οζίλ θα πάρουν στο «στρατόπεδο» της Άρσεναλ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η Άρσεναλ θα εξετάσει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου το μέλλον του Μεσούτ Οζίλ, όπως δήλωσε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Μίκελ Αρτέτα.

Ο Γερμανός μέσος δεν έχει αγωνιστεί για λογαριασμό των Λονδρέζων από τα τέλη Μαρτίου, ενώ δεν έχει συμπεριληφθεί στις λίστες της ομάδας για το πρώτο μισό της σεζόν στην Premier League και το Europa League.

Το συμβόλαιο του 32χρονου άσου, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Άρσεναλ, λήγει στις 30 Ιουνίου.

Όμως, οι άνθρωποι της Άρσεναλ θέλουν να παραχωρήσουν τον Ιανουάριο μια πλειάδα παικτών με τη μορφή του δανεισμού, προκειμένου να μειωθεί το ρόστερ της ομάδας, με αποτέλεσμα στην περίπτωση αυτή να αυξάνονται οι πιθανότητες να δηλωθεί ο Οζίλ για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ερωτηθείς για μια πιθανή επιστροφή του 32χρονου άσου, ο Αρτέτα δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Θα δούμε τι θα γίνει στη μεταγραφική περίοδο και θα το αξιολογήσουμε αυτό στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ