Τσέλσι : Σενάρια για Λουίς Ενρίκε

Τσέλσι : Σενάρια για Λουίς Ενρίκε

Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από την Τσέλσι και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Λουίς Ενρίκε είναι ο πρώτος στη λίστα των μπλε για να τον αντικαταστήσει.

Δυσοίωνο μοιάζει να είναι το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι μετά τη νέα βαριά ήττα από τη Γουότφορντ με 4-1 για το πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός τεχνικός κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στην ομάδα του Λονδίνου μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ κι ο κόσμος αρχίζει να αλλάζει άποψη για τον πρώην προπονητή της Γιουβέντους.

Όπως είναι λογικό ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα ονόματα και τα πρώτα σενάρια γύρω από την Τσέλσι σε ενδεχόμενη απομάκρυνση του Κόντε. Σύμφωνα με τη Sport, ο Λουίς Ενρίκε είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες ίσως ανακοινώσει στον Κόντε την απόλυσή του από τον πάγκο.

Η καταλανική εφημερίδα τονίζει πως ο Λουίς Ενρίκε είναι ένα βήμα από την Τσέλσι, τον ενδιαφέρει η προοπτική της αγγλικής ομάδας και της Premier League, ενώ και η οικογένεια του είναι θετική στη μετακόμισή της στο Λονδίνο. Έτσι φαίνεται να περιμένει την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε προκειμένου να τον αντικαταστήσει στον πάγκο των μπλε έπειτα από 1,5 περίπου χρόνο παρουσίας του εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ