Λανζίνι : «Έσπασε» τα μέτρα και «τιμωρεί» τον εαυτό του με μία δωρεά

Λανζίνι : «Έσπασε» τα μέτρα και «τιμωρεί» τον εαυτό του με μία δωρεά

Με μία δωρεά θα «πληρώσει» την απόφαση του να δώσει το «παρών» σε Χριστουγεννιάτικο πάρτι εν μέσω πανδημίας.

Ο Μανουέλ Λανζίνι, αναγνώρισε το λάθος του και αποφάσισε να ζητήσει εμπράκτως συγγνώμη για την συμπεριφορά του. Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, ο Αργεντινός μέσος της Γουέστ Χαμ φωτογραφήθηκε σε πάρτι μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ, Ερικ Λαμέλα, Τζιοβάνι Λο Σέλσο και Σέρχιο Ρεγκιλόν, παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα της αγγλικής κυβένρησης για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης, τα άτομα που ζουν σε περιοχές της κατηγορίας 4, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου όπου εδρεύουν οι δύο σύλλογοι, δεν επιτρέπεται να συναντηθούν με άτομα εκτός της οικογένειας τους.

«Σκέφτηκα πολλά για τις ενέργειές μου και ξέρω ότι δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που συνέβη, αλλά μίλησα με τον σύλλογο και τον προπονητή και θέλω να προκύψει κάτι καλό από αυτό», έγραψε ο 27χρονος άσος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας: «Είμαι στην Γουέστ Χαμ εδώ και πολύ καιρό, οπότε ξέρω τι σημαίνει η κοινότητα για τον σύλλογο. Και θέλω να προσφέρω σε έναν σκοπό που έχει σημασία για όλους μας, την κοινότητά μας και τους φιλάθλους μας. Θα κάνω μια δωρεά σε ένα μεγάλο σκοπό, στο Newham Foodbank και ελπίζω ότι αυτό θα τους βοηθήσει σε μια δύσκολη περίοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ