Γουλβς – Γουέστ Μπρομ 2-3

Γουλβς – Γουέστ Μπρομ 2-3

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο έγιναν δύο ανατροπές και μπήκαν συνολικά 5 γκολ. η Γουέστ Μπρομ πήρε μία πολύ σημαντινκή νίκη με 3-2 στο «Μολινό» απέναντι στη Γουλβς και αναγέννησε τις ελπίδες της για παραμονή στην Premier League.

Παιχνίδι που αντικατοπτρίζει στο 100% την Premier League ήταν αυτό ανάμεσα στη Γουλβς και τη Γουέστ Μπρομ στο «Μολινό». Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν ένα πάρα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία, φεύγοντας με το 3-2 από το γήπεδο των «λύκων». Παρότι η ομάδα του Αλαρντάις βρέθηκε να χάνει με 2-1 (κέρδιζε με 1-0), έκανε την απόλυτη ανατροπή και αναγέννησε τις επλίδες της για την παραμονή στην Premier League.

Μόλις οχτώ λεπτά χρειάστηκαν στη Γουέστ Μπρομ για να πάρει κεφάλι στο σκορ στο «Μολινό». Μετά από έλεγχο του VAR, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Περέιρα να ευστοχεί και να γράφει το 1-0 για τη Γουέστ Μπρομ.

Η Γουλβς άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε δύο φορές με τον Φάμπιο Σίλβα, χωρίς ωστόσο να φτάσει στο γκολ. Στο 38ο λεπτό, ο νεαρός επιθετικός από την Πορτογαλια τα κατάφερε και ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γουίλι Μπολί έκανε την απόλυτη ανατροπή και έγραψε το 2-1 για τους «λύκους», το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η Γουέστ Μπρομ ωστόσο δεν τα παράτησε… Με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έκανε ανατροπή… στην ανατροπή και έφερε «τούμπα» το ματς. Ατζάζι (52′) και Περέιρα (56′), έκαναν το 3-2, δίνοντας το προβάδισμα και πάλι στην ομάδα του Αλαρντάις.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το 3-2 μέχρι το τελικό σφύριγμα, «κλειδώνοντας» τρεις πολύτιμους βαθμούς εν όψει και της συνέχειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ