Φούλαμ – Τσέλσι 0-1 : Λύτρωσε Τσέλσι και Λάμπαρντ ο Μάουντ

Φούλαμ – Τσέλσι 0-1 : Λύτρωσε Τσέλσι και Λάμπαρντ ο Μάουντ

Μετά από τρία συνεχόμενα ματς χωρίς τρίποντο (Αρσεναλ, Αστον Βίλα, Μάντσεστερ Σίτι) η Τσέλσι επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας εκτός έδρας της Φούλαμ με 1-0.

«Ανάσταση» για την Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ!

Οι «μπλε» αγχώθηκαν, δυσκολεύτηκαν, αλλά μετά από τρία σερί ματς χωρίς νίκη, έφτασαν στην… πηγή και το τρίποντο. Η ομάδα του Λονδίνου επικράτησε με 1-0 της Φούλαμ στο Κρέιβεν Κότατζ, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να παίρνει… παράταση ζωής στον πάγκο των «μπλε».

Στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα η Τσέλσι με 29 πόντους, στην 18η η Φούλαμ με 12 που βλέπει το… φάντασμα της Championship να αιωρείται πάνω από το κεφάλι της.

Τη λύση στους φιλοξενούμενους έδωσε ο Μάουντ, 12 λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης.

Στο 10ο λεπτό το σουτ του Μάουντ πέρασε λίγο έξω ενώ στο 20’ ο Ρίντιγκερ έκοψε σωτήρια τον Καβαλέιρο.

Στο 41ο λεπτό ο Καβαλέιρο έχασε τρομερή ευκαιρία από τα 3 μέτρα και στο 44’ η Φούλαμ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρόμπινσον.

Η Τσέλσι είχε  δοκάρι στο 49ο λεπτό με τον Πούλισικ, ενώ στο 77’ μετά από λάθος διώξιμο του Αρεολά, ο Μάουντ με σουτ από το πέναλτι έκανε το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Τετέ, Άντερσεν, Άινα (83’ Ονομά), Ανταραμπιόγο, Ρόμπινσον, Ντε Κόρδοβα Ριντ, Ριντ (83’ Μπράιαν), Ανγκισά, Καβαλέιρο (79’ Ονομά), Λούκμαν

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο (66’ Έιμπραχαμ), Ζιγές (75’ Βέρνερ), Μάουντ, Πούλισικ, Ζιρού (75’ Χάντσον Οντόι)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ