Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας 4-0: Πιο κοντά στην κορυφή

Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας 4-0: Πιο κοντά στην κορυφή

Η Μάντσεστερ Σίτι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το... δώρο από Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, διέλυσε με 4-0 την Κρίσταλ Πάλας και είναι δεύτερη με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Λίγη ώρα νωρίτερα από τη δική της σέντρα στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, είδε Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ να μένουν στο 0-0. Τέτοιο δώρο η Σίτι δεν θα μπορούσε να το αφήσει να πάει χαμένο. Με νίκη επί της Πάλας θα βρισκόταν μόνη δεύτερη. Μόλις στο -2 από την κορυφή. Και με ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ.

Με λίγα λόγια; Τη λες και… εν δυνάμει πρώτη την ομάδα του Γκουαρντιόλα. Η Κρίσταλ Πάλας άντεξε μέχρι το πρώτο ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν ακόμα στο 1-0 από το γκολ του Τζόουνς με κεφαλιά στο 27′. Και στο δεύτερο ημίχρονο οι πολίτες απλοποίησαν τα πράγματα.

Στο 57′ ο Γκιντογκάν με… τηλεκατευθυνόμενο σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 2-0, ο Τζόουνς, που είχε βάλει ένα γκολ όλο κι όλο στην Premier League μέχρι σήμερα, σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο ματς, κάνοντας το 3-0 και λίγο πριν το φινάλε ο Στέρλινγκ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 4-0.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ζιντσένκο, Ντίας, Γκιντογκάν (71’ Κανσέλο), Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε (71’ Τόρες), Μπερνάρντο Σίλβα (60’ Φόντεν), Στέρλινγκ, Ζέσους

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα, Κέιχιλ, Τόμκινς, Γουόρντ, Μίτσελ, ΜακΆρθουρ, ΜακΚάρθι, Τάουνσεντ (79’ Μπατσουαγί), Μιλιβόγιεβιτς (69’ Ρίντεβαλντ), Εζέ, Αγιού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ