Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρομ 2-1

Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρομ 2-1

Τρομερή Γουέστ Χαμ επικράτησε με 2-1 στο Λονδίνο κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση της βαθμολογίας και «γλυκοκοιτάζει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Γουέστ Χαμ για μεγάλα πράγματα! Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Μπρομ στο Λονδίνο, πήρε τη δεύτερη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και διεύρυνε το αήττητο στα έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, βλέποντας ορθάνοιχτα το όνειρο της Ευρώπης!

Τα «σφυριά» κατάφεραν να σπάσουν την αντίσταση της Γουέστ Μπρομ με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο και σκαρφάλωσαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισόβαθμη με την Έβερτον), φτάνοντας τους 32 βαθμούς.

Καλύτερα ξεκίνησε την αναμέτρηση η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ. Η Γουέστ Χαμ άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, με τον Αντόνιο να στέλνει το πρώτο μήνυμα στο 33ο λεπτό, με την μπάλα ωστόσο να καταλήγει πάνω από την εστία.

Ο άνθρωπος που κατάφερε να δώσει κεφάλι στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, ήταν ο Τζάροντ Μπόουεν. Ο Άγγλος εξτρέμ εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή πάσα του Κουφάλ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Άμεση ήταν η απάντηση της Γουέστ Μπρομ στο δεύτερο μέρος. Μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο συνήθης ύποπτος για τη Γουέστ Μπρομ, Περέιρα, ισοφάρισε και έγραψε το 1-1.

Ο Μάικλ Αντόνιο ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Στο 66ο λεπτό ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε το δεύτερο γκολ της Γουέστ Χαμ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες που κυνηγάει με βάσιμες ελπίδες το εισιτήριο της Ευρώπης!

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Τσουφάλ, Ντάουσον, Ογκμπόνα, Μπενραχμά (62′ Γιαρμολένκο), Λαντσίνι (62′ Φορνάλς), Μπόουεν, Σούτσεκ, Ράις, Αντόνιο (84′ Νομπλ)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τζόνστοουν, Γκιμπς, Μπάρτλεϊ, Αχάγι, Οσέι, Λίβερμορ (80′ Ρόμπσον-Κανού), Ματέους Περέιρα, Γκροζίτσκι (70′ Φούρλονγκ), Γκάλαγ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ