Μάντσεστερ Σίτι – Αστον Βίλα 2-0 : Αγχώθηκε, αλλά πάτησε κορυφή η Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι – Αστον Βίλα 2-0 : Αγχώθηκε, αλλά πάτησε κορυφή η Σίτι

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στην Άστον Βίλα, αλλά έκανε το καθήκον της, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Premier League.

Δε σταματάει πουθενά το τρένο του Πεπ Γκουαρντιόλα! Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε (2-0) εντός έδρας της Άστον Βίλα, φτάνοντας τις 9 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Πολίτες μπορεί να αγχώθηκαν κόντρα στους «Χωριάτες», αλλά έκαναν τη… δουλειά τους και πλέον βρίσκονται στην κορυφή της Premier League, παρέα με τη Λέστερ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 πόντους.

Στο 4ο μόλις λεπτό μετά από κόρνερ ο Ρόδρι πήρε την κεφαλιά και ο Σίλβα πλάσαρε εξ επαφής με τον Μαρτίνεθ να λέει όχι ενώ στην επαναφορά ο Γκουντογκάν έβαλε την προβολή, αλλά ο Κονσά έσωσε.

Στο 32ο λεπτό το σουτ του Ρόδρι σταμάτησε στα σώματα, ενώ στο 37’ ο Έντερσον έπεσε και μπλόκαρε το σουτ του Μπάρκλεϊ.

Στο 54ο λεπτό το σουτ του Κανσέλο σταμάτησε στο δοκάρι, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν το… σφυροκόπημα στην εστία της Βίλα.

Η λύτρωση για τη Σίτι ήρθε στο 79’. Ο Μπερνάρντο Σίλβα έκανε όμορφη ενέργεια και με φοβερό σουτ από τα όρια της περιοχής έγραψε το 1-0

Μάλιστα στο 89’ η Σίτι κέρδισε πέναλτι και ο Γκουντογκάν έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ (28’ Ζιντσένκο), Ντίας, Στόουνς, Κανσέλο, Γκιντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (59’ Ζέσους), Φόντεν, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (72’ Μαχρέζ)

ΒΙΛΑ: Μαρτίνεθ, Κας, Κονσά, Μινγκς, Τάργκετ (75’ Τέολορ), Ντόουγκλας Λουίζ, Μπάρκλεϊ (69’ Ράμσεϊ), ΜακΓκίν, Γκρίλις, Τραορέ (69’ Ελ Γκαζί), Γουότκινς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ